Välkommen till Travoasen.se
besökare

Bild från Trav.cc
Bolagen
Vi är ett gäng som hållit på med trav från och till en längre tid och har väl aldrig vunnit de riktigt stora pengarna, men varit mycket nära vid ett flertal tillfällen.
Uttagningar av hästarna har baserats på någon form av statistik och studier av banprogrammen, men för det mesta så har skrällarna missats pga. att vi inte har haft råd med de sista (avgörande) strecken. I dag känns det som att vi har hittat nyckeln till vinst. Vi arbetar med två program ett analys och ett system genereringsprogram. Analysprogrammet arbetar med en databas som omfattar flera års tävlingar, programmet rankar hästarna med hänsyn till ett flertal viktade parametrar (spår, kusk, distans, bana, odds, streckfördelning, resväg, tid mm. mm.). Efter att rankingen är klar kör jag genereringsprogrammet och ”reducerar” systemet ca 50% till ett villkorat AB-system.
Genom åren har vi sett att för små spel lönar sig inte (täcker upp för få hästar). De stora spelen har för stor risk (kostar oftare mer än man får in). En lagom nivå som man med lite tur kan hålla sig flytande på är ca 2000-4000 rader (lite väl mycket att spela själv). Därför har bolaget Mini startats, vi skall tillsammans vinna de stora pengarna.!?
Analysen
Här är det fritt fram att skriva en analys om veckans tävling hela omgången eller delar av.
Tävlingen
Först till 50 är en gratistävling där alla är välkomna att delta och det går att hoppa med när som helst! Du skall göra ett system på max 200 rader. Du får 1 poäng för varje rätt men med tillägget att du får bonuspoäng för utdelningen på ditt system. 1000:- = 1p (Bonuspoäng= Din utdelning/1000). Vitsen är den att du kan från vilken position som helst skrälla till och vinna.
Du hittar tävlingen och utförligare regler via länken Först till 50.
Streckfördelning & spelförslag
Här får man fram streckfördelningen i både procent och antal streck från tävlingen först till 50. Man får även ett spelförslag på ca 200rader. Den som följt spelförslaget från start ligger plus.

Sidan använder cookies. Läs om cookies

e-post: Webmaster


Tips & tankar


Klicka på länken för att komma vidare till analysen

Till Analysen